reklama David

Reklama je všude kolem nás. Ve výuce jsme se snažili odhalit reklamní triky a klamavou reklamu. A jak? Zkusili jsme si takové reklamy vytvořit sami v naší provizorní reklamní agentuře. Všechny slogany a reklamy byly moc zdařilé. Zde přikládáme některé z nich. Pozor! Všechny reklamy jsou chráněny autorskými právy :-)

TUScoiny vitez  Makar

V 3. C jsme rozjeli nový motivační program. Za splněné úkoly, projekty, experimenty, úspěšné testy i přečtené knihy sbíráme TUScoiny. Mince a bankovky s názvem TUScoin jsme si navrhovali sami. Z dvaceti překrásných návrhů vzešel jeden vítězný. Posuďte sami, jak se vám grafická podoba nové měny od autora Makara Liubarského líbí. Naspořené TUScoiny budou mocí žáci 3.C utratit na třídním veletrhu v rámci TUScoin Awards po návratu do školy. Snad to bude brzy, aby naše měna nepřeválcovala ty ostatní.

IMG 20200921 114641

Prázdninové deníky

Během prvního a druhého zářijového týdne jsme si pročítali své prázdninové deníky. Každý žák ho pojal trochu jinak, trochu svým způsobem, ale výsledek byl vždy skvělý. Krásné povídání, fotky, obrázky, vzpomínky, grafické zpracování. Prostě paráda.


Street art - umění z ulice

Výtvarné umění není jen papír nebo plátno a štětec. O tom jsme se přesvědčovali na procházce po okolí školy. No a příští týden si na takové umělce zahrajeme i my. Coming soon....


Plavání

Pokračujeme ve zdokonalování se v plaveckých stylech. A jde nám to náramně a taky s úsměvem.