P3250147

Vztahy mezi partnery byly obsahem dalšího z témat Prev-Centra, kterého se 8. C zúčastnila. Žáci ve vymyšlených příbězích řešili situace, do kterých se představitelé jednotlivých rolí dostávali. Všichni byli tak vtaženi do příběhu, že se postupně ztotožnili s postavami a zdůvodňovali jejich činy a nabízeli možná řešení komplikovaných partnerských vztahů.

P1130089

Žáci 8. C se zúčastnili programu Prev-Centra. Žáci se nejprve rozdělili do skupin. Společně se pak zamýšleli nad tím, jak se cítí žák v novém třídním kolektivu a jak mu mohou pomoci. Tato situace žáky zaujala a všichni se aktivně zapojovali do diskuze.

P2160130

Třída 8. C se v aule naší školy zúčastnila celoškolních zimních olympijských her. Žáci závodili v hokeji, skeletonu, biatlonu, skocích na lyžích, jízdě na bobech a curlingu. Sportovní disciplíny se žákům líbily a s nadšením si zasoutěžili.

P1310094

Žáci 8. C dostali výpisy z vysvědčení za první pololetí. Někteří se radovali, jiní pečlivě známky z předmětů pročítali, někteří se usmívali a druzí zase posílali zprávu rodičům. Poté vše probrali se svými kamarády a určitě již přemýšleli, jak se v druhém pololetí zlepší.

P1010074

Před vánočními prázdninami třída 8. C uspořádala vánoční besídku. Ve třídě zavládla vánoční nálada, ke které přispělo posezení se spolužáky, vzájemné rozdávání dárků či sdílení radosti z obdarování.