info green
528

Zápis pro školní rok 2024 - 2025 pro děti s trvalým pobytem na Praze 7

Zápisy do mateřských škol pro školní rok 2024 / 2025 v Městské části Praha 7 probíhají…
svatky
5251

Projekt pro školní rok 2023/2024

Zvyky a tradice, ty nás baví nejvíce Cílem letošního školního projektu je seznamovat děti…
video
16332

POJĎTE SE K NÁM PODÍVAT!

Milí rodiče, zveme Vás k malé prohlídce naší školky (aneb den otevřených dveří online).

129

Včeličky se zúčastnily programu "Se Sokolem do života" a plnily mnoho úkolů z pracovních sešitů. V tělocvičně překonávaly překážky, trénovaly hod/kop na cíl, bez problémů zvládly strachový tunel a lezly na žebřiny. Také si  zopakovaly, co už jim bylo známé, procvičily grafomotoriku a naučily se krásné nové básničky.
Za splněné úkoly si lepily do svých sešitů nálepky a nakonec je čekala krásná odměna v podobě diplomu, něčeho dobrého na zub, klíčenky a medaile.

127

Včeličky se seznamovaly s dopravními prostředky a značkami. Stavěly jsme silnice a dopravní prostředky z různých stavebnic. Učily se o bezpečnosti na silnici, zahrály pohybovou hru na auta a na autobus a reagovaly na signál. Nechyběly ani úkoly a cvičení na interaktivní tabuli, které dětičky moc bavily. 

A také proběhlo pár oslav narozenin :)) 

102

Včeličky vyrazily na Sedmikrásku pěkně zvesela, bedlivě sledovaly silniční provoz, okolí a na hřišti si to moc užily.

110

Ke Dni maminek jsme si vytvořili krásná přáníčka pro maminky a maminkám se přáníčko moc líbilo. Tvořili jsme domečky, povídali si o rodině a procvičovali členy rodiny, skládali puzzle postav a trénovali pantomimu.

104

První vycházka po Holešovicích byla příjemná a děti byly vzorné. Nechyběla ani zastávka v malém parku naproti ZŠ Tusarova. :-)