svatky
5129

Projekt pro školní rok 2023/2024

Zvyky a tradice, ty nás baví nejvíce Cílem letošního školního projektu je seznamovat děti…
klicek
4978

Projekt Klíček

Klíček pro budoucí prvňáčky začíná na Tusarce již 4. října v 13.30 a bude pokračovat v…
sokol
6057

Se Sokolem do života - projekt pro školní rok 2023/2024

I v letošním školním roce se naše školka zapojila do projektu "Se Sokolem do života aneb…
video
16162

POJĎTE SE K NÁM PODÍVAT!

Milí rodiče, zveme Vás k malé prohlídce naší školky (aneb den otevřených dveří online).

101

Milé děti, milí rodiče,
paní učitelky Dana a Petra Vám přejí krásné prázdniny, pohodový vstup do školy a ať se vám daří jen a jen dobře. Uteklo to jako voda a budeme na Vás s láskou vzpomínat. Vaše ježčice D+P.

101

Paní učitelky nám slíbily velký výlet. Vypravili jsme se s batůžky na Pražský hrad. Museli jsme projít detektory, přešli jsme Prašný most, viděli jsme Leopoldovu kašnu,zrovna se střídala hradní stráž a prošli jsme si Katedrálu sv. Víta, moc se nám líbil sv. Jiří, jak bojoval s drakem. Dále jsme zamířili do Zlaté uličky, kde jsme si prohlédli, jak dříve lidé bydleli a pracovali. Šli jsme také okolo Daliborky, muzea hraček a pak po starých zámeckých schodech, směr školka..... Tam nás ještě čekala sladká studená tečka na závěr. Nohy bolely, ale moc se nám výlet líbil.

101

Milí rodiče,
rok se s rokem sešel a je to tu. Z malých dětiček jsou zde jako mávnutím kouzelného proutku předškoláci. Zahráli jsme si společně oblíbené hry, zatančili jsme si a připili dětským šampáňem. Děti dostaly dárky na památku na jejich školku. Také jsme dostali pozvání od jedné maminky do kavárny, kde jsme si u klavíru zazpívali "předškoláckou písničku", dostali jsme zmrzlinu a drobné občerstvení a dobře jsme se pobavili. Ještě pár dní a rozloučíme se. Doufáme, že se všem bude dařit jen a jen dobře. To Vám ze srdce přeje Dana a Petra - (JEŽCI).

101

Ježci si byli zasoutěžit na akci "Klíček", kterou pro nás připravily paní učitelky ze ZŠ Tusarova. Klíček jsme navštěvovali, abychom si zvykli na školu a zkusili si, jaké to je, sedět v lavici. Paní učitelky nám vždy připravily zajímavý program. Tentokrát jsme si šli zasoutěžit a pobavit se. Všichni jsme splnili zadané úkoly, získali razítka a za ně jsme dostali odměnu. Jó, už se moc těšíme do školy......

101

Užíváme si ještě posledních pár společných dní před prázdninami. Čeká nás ještě pár zážitků a rozejdeme se do škol. Jsme moc šikovní a určitě se v tom širém světě neztratíme.....